AKIBAT BERSETUBUH DENGAN LEMBU...INILAH HASILNYA SETELAH 10 BULAN YANG AMAT ANEH DAN MENJIJIKKAN....!!!!


Akibat bersetubuh dengan lembu, inilah hasilnya setelah 10 bulan yang amat aneh dan menjijikkan merupakan pengeluaran semula artikel, berita dan maklumat yang ber0rientasikan perk0ngsian inf0rmasi dari sumber percuma di internet. Para pembaca di laman Glep0r perlu menilai secara wajar dalam menyatakan maklumbalas dan penyebaran bahan demi kegunaan adil untuk Sumber asal entri Akibat bersetubuh dengan lembu, inilah hasilnya setelah 10 bulan yang amat aneh dan menjijikkan.

Penduduk yang kehairanan bertumpu ke rumah keluarga Sebenzile di Afrika Selatan baru-baru ini untuk melihat sendiri anak lembu yang didakwa separuh manusia.

Ramai percaya lembu diberi nama Nyamazane itu ‘dir0g0l’ selepas ia melahirkan anak dengan wajah manusia dan dua 0rgan s3ks berbeza. Sebenzile Mlangeni, 60, dari Kampung Emazizini, memberitahu akhbar tempatan, Daily Sun, lembu itu melahirkan anaknya Ahad lalu.


“Kira-kira jam 12 tengah hari, saya melihat kaki lembu keluar dari Nyamazane. Lembu itu mengalami kesakitan yang teruk. Pr0ses melahirkan itu mengambil masa lebih lama berbanding biasa,” kata Sebenzile.


“Saya terkejut melihat gambar anak lembu itu. Saya menyangka gambar itu diubah suai,” kata Sibek0.

MUKA anak lembu yang dikatakan seperti manusia.


Se0rang pegawai tempatan, Induna Malinga berkata, sepanjang hidupnya, ini kali pertama dia mendengar cerita lembu melahirkan manusia.


Keluarga Sebenzile berkata, mereka kini takut untuk menyembelih Nyamazane.

“Kami melihatnya seperti manusia kerana dia melahirkan se0rang manusia. Mana b0leh dagingnya kami makan,” kata Sebenzile. 

         SUMBER : BABAB.NET