TERKINI..!!!!! Padah...Pelajar Jelita 19 Tahun Jadi Mangsa Polis...???? Kesian Betul Pelajar Ni Di Paksa Macam Tu Sekali....


PELAJAR JELITA 19 TAHUN JADI MANGSA P0LIS | Se0rang pelajar perempuan berumur 19 tahun melalui detik hitam dalam hidupnya apabila dia bukan sahaja diperas ugut 0leh dua 0rang pegawai p0lis, malah turut perlu membiarkan diri din0dai oleh pegawai tersebut.

Kejadian ini bermula apabila, dia dan teman lelakinya telah ditahan 0leh dua 0rang pegawai p0lis ketika berasmara dan dibawa 0leh pegawai tersebut ke balai dengan menaiki kereta p0lis tersebut. Ketika di dalam kereta, pegawai berkenaan menyuruh pelajar tersebut membayar sebanyak rm2000 untuk dilepaskan 0leh mereka.

Setelah bersetuju untuk membayar rasuah tersebut, pelajar berkenaan dan teman lelakinya telah diturunkan di tepi jalan selepas maklumat tentang pelajar dan teman lelakinya diambil 0leh pegawai tersebut. 

Selang beberapa hari, pelajar tersebut mendakwa telah dihubungi 0leh salah se0rang pegawai p0lis tadi dan mengambilnya di asrama sebelum membawa ke sebuah pusat beli belah. Ketika di dalam perjalanan, pelajar tersebut dipaksa untuk melakukan 0ral s3ks 0leh pegawai p0lis tersebut. 

Di pusat beli belah, dia sekali lagi dipaksa merelakan diri untuk diperk0sa 0leh pegawai tersebut di dalam tandas pusat beli belah tersebut. Dia sering kali diugut akan dibawa ke balai sekiranya tidak mengikuti apa jua arahan daripada pegawai tersebut.

Walau bagaimanapun, perkara ini tidak berakhir di situ, sehingga minggu lalu pegawai tersebut terus menghubunginya mengajak melakukan hubungan s3ks. Pelajar tersebut akhirnya membuat lap0ran p0lis dan Ketua P0lis Daerah Petaling Jaya, Asisten K0misi0ner Azmi Abu Kassim mengesahkan perkara tersebut. Beliau memaklumkan dua pegawai yang terbabit telah pun ditangkap dan siasatan kes akan dijalankan.

SUMBER : NERACA DUNIA