ALLAHUAKBAR..!!!! SADISNYA.....INILAH PUNCA SEBENAR WANITA DI TETAK SUAMINYA DI PORT DICKSON...!!!


P0RT DICKS0N – Susulan tersebarnya kes se0rang wanita ditetak 0leh suami dan rakannya, ramai yang membuat andaian bahawa mangsa yang menjadi punca masalah menyebabkan suaminya tergamak bertindak demikian.

Tampil se0rang saksi, Jay Alagan, yang mengakui mengenali mangsa dan keluarga menafikan dakwaan itu dan mendedahkan perkara yang sebenarnya.

“Saya kenal perempuan ini. Baru semalam saya pergi melawat dia di h0spital. Keadaan dia masih kritikal. Kedua-dua belah tangannya patah dan beberapa urat serta satu jari putus. Mangsa cedera parah di bahagian badan, tangan dan kepala,” katanya.

Menurut Jay, suami kepada mangsa tidak berpuas hati dengan tindakan mangsa yang menuntut cerai darinya.

“Suami dia tidak puas hati apabila dia meminta untuk diceraikan. Lelaki ini juga pernah cuba membakar rumah dan mengugut mahu membunuh isterinya sendiri. Ibu bapa mangsa siap bagi vide0 rakaman CCTV yang menunjukkan menantu mereka membaling b0t0l petr0l di rumah anak mereka. Sehinggakan jiran-jiran terpaksa keluar membantu memadamkan api kebakaran.

Terancam dengan tindakan lelaki itu, bapa mangsa membuat lap0ran p0lis dan difahamkan sudah sebanyak 5 lap0ran p0lis dibuat ke atas lelaki ini. Namun, p0lis tidak pernah mengambil apa-apa ke atas lelaki itu dengan alasan bukti tidak mencukupi.

“Sekarang, bila mangsa sudah cedera parah, baru p0lis mahu bertindak?” kata Jay yang kecewa pada p0lis yang didakwanya gagal bertindak cepat.

Bagaimanapun, dia tidak berniat mahu menyalahkan p0lis. Dalam pada masa yang sama, Jay turut meminta rakan-rakannya agar tidak menyebarkan sebarang spekulasi yang mengatakan mangsa yang mencetuskan masalah sehingga lelaki itu berani mencederakannya.

“Ada segelintir pengguna di media s0sial yang membuat tuduhan liar yang cuba memburukkan mangsa. Tetapi, t0l0nglah semua, jangan buat cerita yang bukan-bukan. Saya sudah mengenali wanita ini semenjak dia berumur 5 tahun,” katanya yang turut meminta agar rakyat Malaysia mend0akan mangsa yang akan menjalani pembedahan hari ini cepat sembuh dan selamat. 

SUMBER :