KEJADIAN INI BETUL-BETUL MENGGEMPARKAN DUNIA...ALLHUAKBAR...!!!!! KEJAM BETUL...


DASYAT! Kejadian Ini Betul-Betul Menggemparkan Dunia-Mengejutkan dan menyedihkan apabila se0rang bapa bertindak di luar kewarasan apabila sanggup menanam anaknya sendiri dek kerana anaknya se0rang perempuan. Kejadian yang dilap0rkan berlaku di India ini benar-benar mengejutkan dunia. Memetik lap0ran New Delhi Televisi0n Limited Is An India (NDTV) berkata, lelaki itu cuba menguburkan anak perempuananya yang berusia 10 tahun hidup-hidup tanpa alasan l0gik.

Jelas lap0ran itu, alasan lelaki itu bagi membenarkan perbuatannya itu adalah kerana anaknya adalah perempuan. Menurut p0lis, beberapa saksi melihat aksi tertuduh yang menggali sebuah lubang di taman belakang rumahnya bagi tujuan pengebumian tersebut tatkala isterinya keluar. Dia dikatakan meletakkan anaknya dalam lubang dengan tangannya diikat dan mulut ditutup. Lantas menimbus tanah sehingga paras dada.

Namun usaha tersebut gagal apabila sebaik sahaja isterinya pulang, isterinya mula memperso0lkan di mana anak mereka, dan perbuatannya mula dib0ngkarkan 0leh jiran-jiran yang melihat kejadian terbabit. Pada mulanya, suspek cuba menyembunyikan kegiatannya dengan meletakkan bakul buluh di atas kepala anak perempuan mereka, dengan niat untuk meneruskannya perbuatan tersebut selepas itu namun sudah diketahui awal 0leh jirannya. Mereka dikatakan telah memukul suspek sebelum memanggil p0lis.

SUMBER : JEANNEREID