KONTROVERSI !!!!!! Jom Layan Komen-Komen Panas Inspektor Polis Gerak Khas Ni Gara-Gara Upload Gambar S3ksi.....


Terkejut melihat k0men-k0men yang ditinggalkan di laman Instagram se0rang pelak0n Gerak Khas, Tisha Shamsir. Bagi mereka yang kurang mengenali Tisha, dia merupakan se0rang pelak0n yang sedang meningkat naik.

Selain memegang watak Inspekt0r Tisha dalam drama bersiri Gerak Khas, Tisha juga pernah memegang watak utama dalam filem Villa Nabila serta Tisha juga merupakan bekas peserta Ment0r musim ke-6, menjadi pr0tégé kepada penyanyi Ferhad.

Beberapa hari lalu, Tisha ada memuatnaik sekeping gambar dirinya yang memakai baju seakan spaghetti strap yang berwarna hitam di laman Instagram.

Gambar yang dimuat naik 0leh Tisha tu agak seksi. Menerusi gambar tersebut, Tisha menerima k0men berbaur lu-cah daripada pengikut lelakinya.

Selain k0men berbaur lu-cah, ada juga di antara pengikut Tisha meninggalkan k0men agar dia memadam gambar tersebut. Ada juga yang mengatakan Tisha sengaja memuatnaik gambar tersebut untuk meraih publisiti murahan.

Mungkin Tisha cuma mahu berk0ngsi apakah aktiviti sehariannya di laman Instagram untuk tatapan peminat. Apa yang penting, perlu dipuji sikap Tisha yang tidak melenting dan mengendahkan sahaja pengikut yang mata keranjang
SUMBER : KUCING HAPPY