WOW..!!!! PRAMUGARI INI PEROLEH PENDAPATAN LEBIH RM 3 JUTA DALAM TANDAS KAPAL TERBANG...???? Jom Lihat Apa Yang Di Lakukan...


Wanita terbabit dikatakan telah memper0leh lebih RM3 juta kerana memberi perkhidmatan s3ks di dalam tandas kepada penumpang kapal terbang berkenaan.

Perbuatan terkutuknya itu telah dib0ngkarkan selepas dia ditangkap sedang ‘bermesra’ dengan se0rang penumpang dalam pesawat sebuah syarikat penerbangan Timur Tengah (nama syarikat tidak di dedahkan) itu.

Pramugari tersebut dilap0rkan telah meraih lebih RM7,000 dalam satu penerbangan sahaja dan kadar itu b0leh mencecah lebih RM3 juta.

Menurut sumber, dia bagaimanapun telah dipecat dan dihantar pulang ke negara asalnya berikutan insiden yang memalukan syarikat terbabit.

Jurucakap daripada Arab Saudi memberitahu sumber: “Wanita berkenaan telah mengaku dia telah melakukan s3ks dengan ramai penumpang kapal terbabit dan lebih suka dengan penerbangan jarak jauh seperti ke Amerika Syarikat.”

Sebelum ini, kisah pramugari yang kekurangan wang dan beralih arah ke bidang pelacuran di Jepun juga pernah mendapat perhatian seperti sekarang.

Lumrah kalau diri sudah ‘dibutakan’ dengan duit, apa sahaja perkara sanggup dilakukan demi kepeNtingan hiduP...

SUMBER : DUNIA.MY