WOW..!!!! SEORANG GADIS CARI CALON SUAMI...TAPI LIHAT ..APA YANG DI TAWARKAN AMAT MENGEJUTKAN...


GADIS CARI CAL0N SUAMI TAWARKAN 400 EKAR KEBUN SAWIT BAGI YANG MEMENUHI SYARAT| Heboh satu faceb00k lantaran se0rang gadis cantik memuat naik satu status mencari suami,lebih menarik apabila status itu mendapat perhatian ramai natizen lataran hadiah yang di tawarkan cukup menarik.

katanya dia sedang mencari cal0n suami dengan ciri-ciri hafal al-quran dan juga 500 hadist serta b0leh jadi imam dan juga betul bacaan al-fatihah 5 qira’at,selain dari pada itu gadis itu juga menawarkan sesiapa yang mampu menjadi suaminya dengan syarat yang di tentukan akan mendapat hadiah dari pada keluarganya berupa kebut sawit seluas 400 ekar dan sarang burung walit.perggghhh! mendididh darah aku nak kahwin lagi satu teng0k status awek nie,k0rang tau x.

Gadis dengan nama faceb00k Yang kasih akmal juga menyatakan tawarannya terbuka kepada semua lelaki di utamakan kepada yang bujang sahaja suami 0rang take n0te! katanya

Tulah sebenanya yang den tak b0leh nak terima, punah la harapan macam nie,takkan den nak buat drama kahwin 6 minggu pulak kan..aku bagi peluang nie pada siapa yang beminat..sila pm dia faceb00k Yang kasih akmal.

Buat masa ini kami dah cuba beberapa kali menghubungi beliau namun masih menemui jalan buntu untuk mengesahkan perkara tersebut.


SUMBER : CERITA GEMPAK KOMUNITI